info@nation4mi.com

NIEUW: <I/O> the Helios vs Selene edition.

UNIEK EDUCATIEF KAARTSPEL <I/O>

<I/O> is een uniek kaartspel over 'ethical hacking' en informatiebeveiliging. Het is ontworpen voor 12 jaar en ouder. Je speelt het voor de lol of om er iets van bij te leren. Er is echter ook een versie voor scholen ontwikkeld. Deze biedt een volledig lessenpakket en informatie voor de leraar - meer informatie verderop.

Helios vs Selene
Beiden komen uit de Griekse mythologie, ze staan voor de zon en de maan. In dit spel voor goed en slecht, ofwel de 'hacker' en 'defender'. Deze 2 leiders hebben geen rol in het spel zelf, maar wel in het achtergrondverhaal. Beiden moeten ze een team van experts leiden naar de overwinning. Jij kiest dus een kant en werkt een strategie uit. Denk eraan dat elke strategie zijn voor- en nadelen heeft. Soms heb je er zelfs meerdere nodig om je doel te bereiken. Wordt Helios of Selene en ga de uitdaging aan, hack de systemen en steel de informatie of beveilig deze en ontmasker de hackers.

De leraren editie - RELEASED

<I/O> de leraren editie

Het lerarenpakket (voortgezet onderwijs) bestaat uit een x-aantal kaartspelen en een handboek. Het handboek is ontwikkeld met in achtname van de educatieve standaarden. Zo zijn er doelstellingen (leerdoelen) per thema en per les inclusief oefeningen en discussiethema's. Elke les is 50 minuten en kan worden uitgebreid tot twee lessen per thema. Het spel dient als rode draad in de thema's, maar is er natuurlijk ook om het luchtig en interactief te houden. Gamification is een zeer efficiënte leermethode gebleken uit verschillende onderzoeken. Het geeft de studenten op een unieke wijze inzicht in de echte gevaren als het gaat om online technologie, privacy en data in het algemeen. Ook snijden we de moeilijke topics aan; zoals waar ligt de grens tussen legaal en illegaal, specifiek als het gaat om hacking versus ethisch hacken. We doen dit om het laatste onderdeel inzichtelijk te maken voor de studenten; informatiebeveiliging. Als ze de risico's kennen kunnen we werken aan de beveiliging ervan. Dit is opgezet in praktische en begrijpbare inhoud, zowel voor de leerling als de docent. U hoeft dus geen IT expert te zijn om deze lessen te kunnen geven. De bijkomende toegang tot het platform en onze experts geeft u tenslotte de nodige inzichten waar nodig. U zorgt voor een goede les, wij zorgen voor de inhoud.

SiteLock